Podologische zolen

Beter wandelen, lopen en sporten? Dat start bij het vermijden van overbelastingsletsels aan de voet, enkel, knie, heup of zelfs de rug. Podologische BORGinsole zolen houden uw lichaam in balans en geven aangepaste sturing.

Podologische zooltherapie wordt steeds voorafgegaan door een uitgebreid klinisch en biomechanisch onderzoek in combinatie met een ganganalyse. De zolen worden gemaakt vanuit een afdruk met de voet in zijn meest optimale positie. Elke zool is dus volledig op maat gemaakt en bevat steeds een individuele correctie en ontlasting. Een podologische zool zal zo de stand van de voet en het totale stap- en looppatroon optimaliseren in functie van de mogelijkheden en aandoening van de patiënt.

Een biomechanisch onderzoek, ganganalyse en zooltherapie kan ook preventief gebeuren om blessures, wonden en klachten te voorkomen.

Waarom podologische BORGinsole zolen?

  • Unieke en persoonlijke functionele zool,
  • slechts één paar voor alle activiteiten,
  • volledig gebaseerd op dynamica,
  • superlicht van gewicht,
  • lange levensduur,
  • hygiënisch.

Meer informatie kan u vinden op https://www.borginsole.com/.